TEKSTESHQIP

Ylli Behluli
Pa Mëshirë
Lyrics

Si jetim në rrug kam mbet
M'ke lëndu e më ke tret,
Pikon loti nuk pushon
Fajin unë prap e kam

Si lypsar mbeta vet
Dashurin se kam gjet.
Me tradhti m'ke shkatrru
Këto sy m'i ke vërbu,

Reff:
Hiq Pa mëshirë
Më ke largu.
E theve zemrën
Hiq pa mendu.

Hiq pa mëshirë
Ti më ke largu.
Ma theve zemrën
Oh pa mendu!

Strof:
Qaj me shpirt e qaj me zë
Ëndrrën time ma ke vra
A aspak s'të erdh gjynah
Që më le me lot tuj qa

Si lypsar mbeta vet
Dashurin se kam gjet.
Me tradhti m'ke shkatrru
Këto sy m'i ke vërbu,

Reff:
Hiq Pa mëshirë
Më ke largu.
E theve zemrën
Hiq pa mendu.

Hiq pa mëshirë
Ti më ke largu.
Ma theve zemrën
Oh pa mendu

DËRGOI:
INFO
Projekti muzikor paraqitet tek audienca e gjerë i plotësuar shumë bukur me një videoklip muzikor, i cili u publikua me datë 2 Nëntor 2019. Vijën melodike dhe okestracionin e punoi Egzon Bajraliu.