TEKSTESHQIP

Yll Limani
Borxhi
Lyrics

U dasht me t’lon heren e pare kur jena nda e s’jena pa me jave,
U dasht me dit qe ty nuk ta ndin,
U dasht me t’lon krejt n’fillim qe fundi kaq shum mos me m’dhimbt,
U dasht me dit qe ty nuk ta ndin,

Se ma ki borxh rinine dhe vitet,
Zemren e thyme qe nuk ngjitet,
Ti ma ki borxh lumturine,
Ti ma ki borxh dashnine…

E di… s’mundesh me kuptu ti se cka ndij,
S’mundesh me e ndje ti se nuk e njeh ato qe mbrenda vetes e ki,

Une…
E pranoj gabimin, e pash te ti ate qe kurr s’ka ekzistu,
Tash ka mbet copat mi mbledh,
Edhe me shku…

Ti ma ki borxh rinine dhe vitet,
Zemren e thyme qe nuk ngjitet,
Ti ma ki borxh lumturine,
Ti ma ki borxh dashnine…

Kohen e humbun qe nuk kthehet,
Zemra nuk ngjitet ma kur thehet,
Ti ma ki borxh lumturine,
Ti ma ki borxh dashnine…

Kthemi tash,
Andrrat e mia,
Ti kthemi mbrapsht,
Emrin tond cdo nate une po e thrras,
E po e bertas,
Po nuk mrrij te tiiii, ma ke borxh,

Ti ma ki borxh lumturine,
Ti ma ki borxh dashnine…

Kohen e humbun qe nuk kthehet,
Zemra nuk ngjitet ma kur thehet,
Ti ma ki borxh lumturine,
Ti ma ki borxh dashnine…