TEKSTESHQIP

Yllnor Kurti
Gjysemmatura
Lyrics

Deri dje drrejtuar shkolles
Sot ne shpinën ja kem kthy
Lamtumir oj shkoll e dashur
Stë harrojm për jet ne tyyy

Qaste t’bukra ne kaluam
Që na mbesin ne kujtes
Gjysmaturën e mbaruam
Tash na prêt një jet e re

Cakrrojm gotat me gezuar
Ndjenj e re ne shpirtin tim
Gjysmatura nga kjo natë
Do na ngel vetem një kujtim

Cakrrojm gotat me gëzuar
Fshije lotin shoku im
Gjysematura nga kjo natë
Do na ngel vetëm një kujtim

Se ditarin e kujtimeve
Do e shfletoj me mallëngjim
Do gjej gjera aq te mira
Qe trrondisin shpirtin tim

Klasa ime derehapur
Si qdo dit Dhe sot na prêt
Por ta dish banka e vjeter
Ne me ty sdo jem per jet

Cakrrojm gotat me gezuar
Ndjenj e re ne shpirtin timm
Gjysmatura nga kjo nate
Do na ngel vetem nje kujtim

Cakrrojm gotat me gezuar
Fshije lotin shoku im
Gjysematura nga kjo nate
Do na n`gel vetem nje kujtim

Cakrrojm gotat me gezuar
Ndjenj e re ne shpirtin timm
Gjysmatura nga kjo nate
Do na ngel vetem nje kujtim

Cakrrojm gotat me gezuar
fshije lotin Shoku im
Gjysematura nga kjo nate
Do na n`gel vetem nje kujtim...

DËRGOI: