TEKSTESHQIP

Yllnor Kurti
Syqkat Si Ato Te Tuat
Lyrics

Syçkat si ato te tuat,
nuk gjenden ne dynja,
lum ai qe i ka shijuar,
frike nga vdekja nuke ka.

Falmi vash t'i puth njehere,
qe ta nxjerr ate sevda,
se ma mori zemren time,
dhe te qete nuk me la!
Mos me mundo moj nene,
mos me qorto moj nene,
syzeza ma ka shtene
me syne e saj te zi