TEKSTESHQIP

Ylmize Tafallari & Qershore Tafallari
O Moj Sy Me Lara
Lyrics

o moj sy me lara
sy me lara
o moj sy me lara
sy me lara

boll i kerkove ato dardha
boll i kerkove sun u ngine
20 vjet te nana sun i mrrine o

boll i kerkove sun u ngine
20 vjet te nana sun i mrrine o

20 vjet te nana pa ni muj
20 vjet te nana pa ni muj

o sje e nanes je huj
o hapi krahet si shqiponja
me deshir e nane s je e jona o

o hapi krahet si shqiponja
me deshir e nane s je e jona o

II
oj vetull holla
vetull holla
oj vetull holla
vetull holla

boll i kerkove ato molla¨
boll i kerkove sun u ngine
20 vjet te baba sun i mrrine o

boll i kerkove sun u ngine
20 vjet te baba sun i mrrine o

20 vjet et baba pa ni muj
20 vjet te baba pa ni muj
o sje e babes je e huj
o hapi krahet si dallendysh
dhe mendo te na o se do vish e o

o hapi krahet si dallendysh
dhe mendo te na o se do vish e o

DËRGOI: