TEKSTESHQIP

Zana Ahmetgjekaj
Ende S'e Kuptoj
Lyrics

Më kujto mua si anonim
Nesër prap do m’kesh harruar
Këtu çdo fjalë përmban një kuptim
Ti je ai ndoshta e ke kuptuar

Në gjumë shihja ëndrrën e hidhur
Kërkoja ta shihja në sy
Por ti ikje, nuk flisje, i pa mërzitur
Por unë jetoj edhe pa ty

Ref.
Ende s’e kuptoj (ende s’e kuptoj)
Pse më le (pse më le)
Dhe s’dua t’ia di (dhe s’dua t’ia di)
Që ti më s’je (që ti më s’je)
Ende s’e kuptoj (ende s’e kuptoj)
Përse, përse
Dhe pa ty jetoj
E di që s’je

Më kujto mua si anonim
Nesër prap do m’kesh harruar
Këtu çdo fjalë përmban një kuptim
Ti je ai ndoshta e ke kuptuar

Në gjumë shihja ëndrrën e hidhur
Kërkoja ta shihja në sy
Por ti ikje, nuk flisje, i pa mërzitur
Por unë jetoj edhe pa ty

Ref.
Ende s’e kuptoj (ende s’e kuptoj)
Pse më le (pse më le)
Dhe s’dua t’ia di (dhe s’dua t’ia di)
Që ti më s’je
Ende s’e kuptoj (ende s’e kuptoj)
Pse më le (pse më le)
Dhe s’dua t’ia di (dhe s’dua t’ia di)
Që ti më s’je (që ti më s’je)
Ende s’e kuptoj (ende s’e kuptoj)
Përse, përse
Dhe pa ty jetoj (dhe pa ty jetoj)
E di që s’je

DËRGOI: