TEKSTESHQIP

Zef Beka
Fol çiko Fol (2005)

INFO
Në këtë projekt diskografik, pubklimi i të cilit u bë në vitin 2005, u përmblodhën gjithsej 9 këngë të ndryshme dhe për lansimin e përmbledhjes u autorizua produksioni Elrodi.
Zef Beka - Fol çiko Fol (2005)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: