TEKSTESHQIP

Zyle Krasniqi
Erdha Nga Kosove Per Ju Te Kendoj
Lyrics

( 2 her)
Erdha nga Kosova,
per ju te kedoj,
vellezer edhe motra,
me ju te gezojm oooohhhh,

( 2 her)
Oh mire se na erdhe,
oh mire se ju gjeta t’gjithve
grusht t’bashkuar na ker-kon sot jeeeettttaaaaa.

( 2 her)
atje me porositen,
z’bashku te kendojm,
ama-netin nanes ,
kurr mos tja harrooojjjmmeeee,

( 2 her)
Oh mire se na erdhe,
oh mire se ju gjeta t’gjithve
grusht t’bashkuar na ker-kon sot jeeeettttaaaaa.

( 2 her)
I rash nga Prishtina,
frynte fllad lirije,
Qosja dhe Rrugova,
yll de-mokraciiiijjjjeeeee,

( 2 her)
Oh mire se na erdhe,
oh mire se ju gjeta t’gjithve
grusht t’bashkuar na ker-kon sot jeeeettttaaaaa.