TEKSTESHQIP

Adelina Ismaili
Best Of Adelina Ismaili (2010)

INFO
Për këtë projekt diskografik, pubklimi i të cilit erdhi në vitin 2010, janë zgjedhur me kujdes 17 krijime muzikore dhe shpërndarjen e mori përsipër Iliada Entertainment.
Adelina Ismaili - Best Of Adelina Ismaili (2010)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: