TEKSTESHQIP

Adnan Bala & Ketlin Pjalmi
Thuaj Po The Dua
Lyrics

Ketlin Pjalmi
Sa here te shkoder
Dhe te dua shume
Po eshte male koder
Une prap si unë

Adnan Bala
Ti kendoj me vokale
Une nder vite te kendojne
Qyteti im Jeto pa fund
The gjithe the kendojne

Adnan Bala dhe Ketlin Pjalmi
Thuaj po the Dua
Ti me embel te tua
Te gjithe kendojne
Me shkodra jone

DËRGOI: