TEKSTESHQIP

Adriana Koreta
Ç'po Qëndis Moj Marigo?
Lyrics

c'po qendis moj Marigo?
me bishtin e syrit o
me majen e gishtiti o flamurin e shqipes o
shoqe moj moter moj shoqja jon moj Marigo
shoqja jon moj Marigo.
qendise moj Marigo krenarine e kombit o
shpalose moj Marigo mbi ballin e Vlores o
shoqe moj moter moj shoqja jon moj Marigo
shoqja jon moj Marigo.
ju shqipetar ku do qe jini
an e mbam moj ne kete bot
ju therret nena qe te vini
ne gjirin e saj te ngrohte.
shoqe moj moter moj
shoqja jon moj Marigo
shoqja jon moj Marigo.

DËRGOI:
INFO
Bëhet hit kur ka dhe klip, prandaj projekti muzikor është bërë i disponueshëm para shikuesve i ilustruar në aspektin vizual edhe me anë të një klipi muzikor, për të cilin u përkujdes Shqipja Master. Ky videoklip u publikua me datë 8 Tetor 2007. Për këtë këngë ka punuar tekstin vetë këngëtarja, ndërsa orkestrimin e realizoi Artan Cobo.