TEKSTESHQIP

Agron Ahmeti & Shqipe Krivenjeva
Ata Sy Une Si Harroj
Lyrics

Agroni
Koha mua ç'me kaloj, me mundon kjo jete.
Koha mua ç'me kaloj, me mundon kjo jete.
Sa shume vuaj dhe vajtoj, dashnorja m'la vete.
Oh sa shume vuaj dhe vajtoj, dashnorja m'la vete.

Ata sy s'ti harroj, gjithmone per jet i kujtoj.
Edhe pse ti m'je largu, kurr per jet s'kam me t'harru.
Ata sy s'ti harroj, gjithmone per jet i kujtoj.
Edhe pse ti m'je largu, kurr per jet s'kam me t'harru.

Shqipja
Do te kujtohen fjalt e mija ndohere ke me u permallu.
Do te kujtohen fjalt e mija ndohere ke me u permallu.
Do ti lutem zotit une, neve dy me na bashku.
ohh do ti lutem zotit une, neve dy me na bashku.

Ata sy une si harroj, gjithmone per jet i kujtoj.
Edhe pse ti m'je largu, kurr per jet s'kam me t'harru.
Ata sy une si harroj, gjithmone per jet i kujtoj.
Edhe pse ti m'je largu, kurr per jet s'kam me t'harru.

DËRGOI: