TEKSTESHQIP

Aida Doçi
Ti je Aktor
Lyrics

Me faj tëndin
Më humbe mu
Ke me u pendu
Mësohu pa mu

Ti ske dit mem rujt
Mu o shprit keq
Në fjalet e tua kam shpresu
Por prap kam hesht

Ti je aktor,je gënjeshtar
S'je njeri je mëkatar
E kjo zemër dot sta fal
Sa gjynah ti ke ba 2x

Kam mendu se ke dashni
Jo se kam dit
Jo se kam prit

Ti ske dit mem rujt
Mu o shprit keq
Në fjalët e tua kam shpresu
Por prap kam hesht

Ti je aktor,je gënjeshtar
S'je njeri je mëkatar
E kjo zemër dot sta fal
Sa gjynah ti ke ba 5x

DËRGOI:
INFO
Pasi u kurua në çdo aspekt, produkti muzikor është sjellë para audiencës i kompletuar nga ana vizuale edhe me videoklip, për video produksionin e të cilit është përkujdesur Urban Graphics. Ky videoklip u publikua me datë 29 Tetor 2021. Kompozimi dhe okestracioni është shkruar nga ERO (Eroll Osmani), teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Buki.