TEKSTESHQIP

Alban Ramosaj
Didi
Lyrics

[Hyrja / Intro]
Jo s'je ti (ti) Didi
E di unë, Didije
(oh) Ti, Didije

[Refren / Chorus]
O ndalu pak se nuk e kena
O se kena gjuhën e përbashkët nuk e kena, nuk e kena
O ça m'bone me rob shpie ka me t'kap e keqja dije
Didi, Didije moj Didije, moj Didije.

[Strofë / Verse]
A mendon që s'ti di rrenat
Nata po t'nxjerr ça ke mrena
E kur m'thu ti "Të Du"
A mendon që s'tkom hetu
Sa mendon që zgjasin rrenat
A të vret ai helmi mrena
Mos më thuj mo ti "Të Du"
Jo me mu, me mu

[Para-Refren / Pre-Chorus]
Didi, ti dije moj Didije (Oh, ti)
Didije, Didije moj Didije (Oh, Di-)
Didi, ti dije
Dije moj Didije, ka me t'kap e keqja ty
Moj Didi, Didije.

[Instrumental Break]

[Para-Refreni 2 / Pre-Chorus 2]
O ça m'bone me rob shpie ka me t'kap e keqja dije
Didi, Didije moj Didije, moj Didije.

[Refren / Chorus]
O ndalu pak se nuk e kena
O se kena gjuhën e përbashkët nuk e kena, nuk e kena
O ça m'bone me rob shpie ka me t'kap e keqja dije
Didi, Didije moj Didije, moj Didije.

[Ura / Bridge]
Sësh' gjynah, t'më lesh vet ke shpia
Sësh' gjynah, t'vesh lot në sytë e mia
E di, e dija që m'kish verbu Dashnija
E di, e dija... Ti kthefsha me t'mira

[Refren / Chorus]
O ndalu pak se nuk e kena
O se kena gjuhën e përbashkët nuk e kena, nuk e kena
O ça m'bone me rob shpie ka me t'kap e keqja dije
Didi, Didije moj Didije, moj Didije.

[Dalja / Outro]
Ti fol, trego ça ke mrena
Nxirri ato rrena
Ti fol, trego ça ke mrena
INFO
Duke patur parasysh impaktin pozitiv që përfitohet, ky krijim muzikor përcillet në ekranet tona i kompletuar bukur me anë të një videoklipi muzikor, video produksioni i të cilit është përgatitur bashkarisht nga Alban Ramosaj [Ra Filmhouse] & Klea Mani [Ra Filmhouse]. Videoklipi u publikua me datë 30 Dhjetor 2022. Komponues i muzikës dhe autor i fjalëve të tekstit rezulton të jetë vetë këngëtari, teksa për produksionin audio është kujdesur në studio Marko Polo.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200