TEKSTESHQIP

Alban Ramosaj
Plagë
Lyrics

Nesër kur të zgjohem njësoj
Planet tona kurrë s'do mbarojnë
Mundohem me t'fol, Përgjigje nuk marr
Rrobat e tua më erën tënde nuk mbajnë
E nesërmja si do m'trajtoj?

Hapat nga pas, nji nga nji po ja përndjek unë prap
Me një shpresë me u pa atje ku e lam
Se dini ju, se dini si e kom zemrën plagë
Se gjysmën time kam atje lartë
Unë dhe Zoti më nuk shkojmë mirë bashkë
Se un dashta dej n'plakje me t'pas ty pranë

Fjalet e fundit si tham dot
Gjurmët po t'zbehen e kohën nuk e kthekam dot pas

Nji nga nji po ja përndjek unë prap
Me një shpresë me u pa atje ku e lam
Se dini ju, se dini si e kom zemrën plagë
Se gjysmen time kam atje larte
Unë e Zoti më nuk shkojmë mirë bashkë
Se Unë dashta dej n’plakje me t’pas ty pranë
INFO
Nisur nga dëshira për të na dhuruar diçka artistike që do të mbetet në videotekën shqip, materiali muzikor u bë i disponueshëm para publikut i punuar në sferën vizuale edhe me klip muzikor, video produksioni i të cilit është përgatitur bashkarisht nga Alban Ramosaj [Ra Filmhouse] & Klea Mani [Ra Filmhouse]. Videoklipi u publikua me datë 19 Janar 2023. Komponues i muzikës dhe autor i tekstit rezulton të jetë vetë artisti, këngën e orkestruan bashkarisht Alban Ramosaj & Marko Polo, ndërsa producent i këngës rezulton të jetë Ra Filmhouse.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200