TEKSTESHQIP

Albërije Hadërgjonaj
Dashuria Endet
Lyrics

nuk qenka e then dashurija te jetoj nete qe kaluam jo do si harroj tani fle me tjetren mua a me kujton e di se me ke harruar tjetren e mashtron .
sa gabim e paskna pasur qe te kam besuar kur me thoj jeta ime a sa shum te dua te besoja te besoj paskna qen e marr kur em thoje jeta ime vetem ty nuse do te marr .
tani ti me tjetren je puthjen time asaj ja dhe une jam lenduar shum po te pergeledh ashtu si te pergledhja un pergledhja 2her.
sa gabime paskna pasur qe te akm besuar kur em thoje jeta ime a s a shumj te dua te besoja te besoj paskan qen e marr kur me thoj jeta ime vetem ty nuse do te marr .
tani ti me tjetren je puthjen time as ja dhe dhe une jam lenduar shum po te pergeledh ashtu siq te pergledhja une

DËRGOI:
INFO
Muzikën dhe okestracionin e kreu Edmond Zhulali, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Agim Doçi.