TEKSTESHQIP

Albina & Familja Kelmendi
Duje
Lyrics

Duje!!!

Diçka brenda
Frymën ma ndal
S’di çka bëhet, bëhet
Po du me e ndal

Krejt tu i pas
E krejt tu i pas
s’po di me u kënaq
……..

Jan’ tu u nda
Veç për një fjal’
Jan' tu u nda
Dashnin’ kan’ vra

Jan’ tu u nda
E kan’ harru
Se kan’ nji shpi
Sofër me fëmij’
…..
Refren

Duje!
Si dikur ti duje
At’ dashni ti ruje!
Si jetën ti duje!

Mos e gjuj me gurë!
Si dikur ti duje
At’ dashni ti ruje
Sa jetën ti duje!
…………

Jan’ tu u nda
Veç për një fjal’
Jan’ tu u nda
Dashnin’ kan’ vra

Jan' tu u nda
E kan’ harru
Se kan’ nji shpi
Sofër me fëmij’
…..
Refren

Duje!
Si dikur ti duje
At’ dashni ti ruje!
Si jetën ti duje!

Mos e gjuj me gurë!
Si dikur ti duje
At’ dashni ti ruje
Sa jetën ti duje!

(Duje, duje)
Jan’ tu u nda
(Duje, duje)
Veç për nji fjal’
Jan’ tu u nda,
dashnin’ kan’ vra
(Duje,duje)
Jan’ tu u nda
(Duje, duje)
E kan’ harru se kan’ nji shpi
Sofër me fëmij’
(Duje, duje)
INFO
Më datë 10 Mars 2023, Albina & Familja Kelmendi publikojnë videoklipin "Duje". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Enis Mullaj, ndërsa tekstin e shkroi Eriona Rushiti. Me këtë këngë, Albina & Familja Kelmendi marrin pjesë në Festivali I 61-të në RTSH në vitin 2022.