TEKSTESHQIP

Alfred Sinani
Xhelozia
Lyrics

E Di Miresevjeni Xhelozia
Te Kam Ishte Vetem Tima

Mos Me Thuaj Me Dashnia
Se Fajtoni Ishe Vetja

Nje Xhelozi Une Dhe Shpirtin
Une Te Shoh Une E Kam Problema

REF.
Ke Legje Me Ty Po Vuaj
Puthim E Mire Thumbin Dashni
Veç Nje Fjale Kjo Mos Me Thuaj
Ështe I Pari Xhelozisë
E Kuptove E Tjeter Kulove
Mika Ardhur Ti Dashnisë
Po Fajtore Ti Gjithmone
Ja E Parin Xhelozisë

Ti Mendoj As I Pari
Pse To Vuaj Unë Per Ty

Po Tani Qe Une Te Zjarrit
Kamejak Te Ne Te Dy

Nje Xhelozi Une Dhe Shpirtin
Une Te Shoh Une E Kam Problema

REF.2x
Ke Legje Me Ty Po Vuaj
Puthim E Mire Thumbin Dashni
Veç Nje Fjale Kjo Mos Me Thuaj
Ështe I Pari Xhelozisë
E Kuptove E Tjeter Kulove
Mika Ardhur Ti Dashnisë
Po Fajtore Ti Gjithmone
Ja E Parin Xhelozisë

DËRGOI:
INFO
Materiali muzikor prezantohet tek shikuesit i realizuar me klip muzikor, të cilin e punoi Shqipja Master. Ky videoklip u publikua më 4 Shtator 2011. Këngës i janë përshtatur vargjet nga Armand Trebicka, ndërsa orkestrimi është realizuar nga Ervis Furtuna.