TEKSTESHQIP

Ali Krasniqi, Muhamet Bashota & Halil Bytyqi
Koburja E Ramadanit
Lyrics

Pret sulltani haber prej telit,
Maxhar Pashën e Prizrenit.
Shpejt haberi i shkoi sulltanit
prej kobures s'Ramadanit,
Hej t'Ramadanit!

S'do t'ia lshojm na krajlve trojet,
Na mallkojnë fmija dhe vorret.
Zakon t'part na kanë lanë
besë t'pabesit mos me i nxanë,
O mos me i nxanë!

Kullat tona la me gjak
na i ka kallë martina flakë,
Oj Kosov lulkuqe rrallë,
Nji dit prush e nji dit flakë,
O nji dit flakë!

Oj Kosovë me shum derte,
Vaj për pushkë e kryp për vehte.
Djemtë e tu s'dinë çka asht tuta
qysh pret shpata, qysh vret pushka.
O, qysh vret pushka.

DËRGOI: