TEKSTESHQIP

Alisa Opari Luzi
Distance
Lyrics

Hoe denk je dat ik kan slapen?
Denk je nu dat ik zonder jou kan?
Vertel me nog dat verhaaltje
Van ons samen, met jou als mijn man

Ti e di, me vete të kam marrë
Flas me zemrën, se në zemër ty të mbaj
Trendafilit, fletët i janë tharë
Është kujtimi i ditës sonë të parë

Kam mbet
Atje
Ku xhan, xhan
Xhan me the

Të pres
Me pret
si shi ne verë të nxehtë

Hou me vast, ik weet dat het wel gaat
Heb vertrouwen, vertrouw me, kijk me aan
En ik geef alles op voor jou
Kom naar mij, ik laat je nooit meer gaan

Kam mbet
Atje
Ku xhan, xhan
Xhan me the

Të pres
Me pret
si shi ne verë të nxehtë

E ndjej
E ndjej
Gjithe kuptimin jetes sime
ti ia jep

Ti po vjen
Une e ndjej
Gjithe kuptimin jetes sime ti ia jep

Dhe pse në distancë
Dhe pse ti je larg
Kilomemtrat jo nuk na ndajne (2 here)

DËRGOI: