TEKSTESHQIP

Alma Bektashi & Vikena Kamenica
Ku Shkoi Valle Ai Djale
Lyrics

Cdo mengjes bashke ne shkolle ne shkojme
N' udhëkryq nje djalosh takojme,
Buzeqesh bicikleten nget ,
Nuk e di cilen nga ne pret.
Punëtor eshte diku ky djale.
Si djalosh jo nuk ka te share ,
Buzeqesh dhe nuk flet ai
Por sa shume flasin syte e tij
dhe nuk flet ai nuk na flet...

Ref: erdhi tani nje zile biçiklete njeren nga ne o sec ka bere per vete
pse druhet valle, o pse ka turp ky djale
E nuk guxon te thote nje fjale
Dy shoqe ne dhe duhemi si motra
Nje dashuri po na troket te porta
Dhe dashurine te bukur e kerkojme sic jemi vete ne enderrojme

Por nje dite me ate se pash
shoqen pyes ko do jete valle
Me shikon embelesisht ne sy
Ne aksion thote eshte ai
Ne shkollen tone erdhi nje mengjes
Ne udhëkryq djali ne biciklet
Ai vjen doren e shtrëngon,pershendet
Shoqen e takon, e takon...

Ref: e dime tani nje zile biçiklete njeren nga ne o c'è ka bere per vete
pse druhet valle, o pse ka turp ky djale
pse nuk guxon te thote nje fjale
Dy shoqe ne dhe duhemi si motra
Nje dashuri po na troket te porta
Dhe dashurine te bukur e kerkojme sic jemi vete e enderrojme

DËRGOI: