TEKSTESHQIP

Alma Bektashi
Shpirt
Lyrics

shpirt shpirt shpirt me ty dhe endrra me e vogel merr kuptim prit prit prit. Une e kuptova teper von se edhe ti je net ket bot shpirt shpirt shpirt. Te dy te vetem ne ket bot qe na rrethon prit prit prit. Do vij un te te gjej pa humbur koh atje ne fund te botes tende.
Do ta marr un diellin endrren tende do ta ngroh. Do te sjell un diten nga ty naten ta largoj. Do te mar un kohen dhe tek ty do te ndaloj. Do ti mar te gjitha dhe me ty do ti gezoj.
shpirt shpirt shpirt me ty dhe endrra me e vogel merr kuptim prit prit prit. Une e kuptova teper von se edhe ti je net ket bot shpirt shpirt shpirt. Te dy te vetem ne ket bot qe na rrethon prit prit prit. Do vij un te te gjej pa humbur koh atje ne fund te botes tende. Do ta marr un diellin endrren tende do ta ngroh. Do te sjell un diten nda ty naten ta largoj. Do te mar un kohen dhe tek ty do ta ndaloj. Do ti mar te gjitha dhe me ty do ti gezoj.
INFO
Vijën melodike, tekstin dhe orkestrimin e kreu Adrian Hila.