TEKSTESHQIP

Alternative
Sa Shume Te Dua
Lyrics

Strofa 1 (x2)
Mos bëjë krim,që ndoshta dashuroj
Nuk e fsheh,gjithë bota ta dëgjoj
S’ka çi duhet jo botës me ne
Se gjithë bota,për mua veç ti je

Refren (x2)
Në cmendinë të dyve do të na çojnë
Kur të shohin,se si dashurojm
Bëjë çdo gjë për ty,dhe ti për mua
Zot o zot sa shumë sa shumë të dua

Strofa 2 (x2)
Kur në krahët e mia të mbaj
Sa të ndjej,nga vetja dot s’të ndaj
S’ka ligje të shkruara dashuria
Ne të dy s’na ndahet marrëzia

Refren (x2)
Në çmendinë të dyve do të na çojnë
Kur të shohin,se si dashurojm
Bëjë çdo gjë për ty,dhe ti për mua
Zot o zot sa shumë sa shumë të dua
INFO
Kompozimin dhe tekstin e mori përsipër Jonald Haxhia, teksa për këngën ka punuar si orkestrues Bledi Telha. Është fakt që klipet kanë një impakt të veçantë, ndaj, produkti muzikor është finalizuar para një audience më të gjerë i plotësuar shumë bukur edhe me anë të një klipi muzikor, produksioni i të cilit është krijuar nga Cinefocus GT. Videoklipi u publikua më 6 Mars 2021.