TEKSTESHQIP

Altin Shira & Greta Berati
Une Dhe Ti
Lyrics

[Altini:]
Pse rri mendon ti ne vetmi,
E s'ke guzim jojo se di
mbremjet ne endrra jane veç vegim
kur nuk e pret ti dashurin

[Greta:]
Me jep 2 sy te ta shoh bukurin,
digjem, ti s'e di,
s'qenka e lehte jo ta them un ty,
se mi ke mare flalet ti...

[Altini:]
Lere naten dhe ndiq diellin nga pak
si una mos te kesh gjume ne sy,
bohu flutur fluturo me krah,
eja sa prane te kam

[REF. 2x:]
Me prit nje cast se po vi
e te ndez zjarrin ne gji
detin per ty do ta thaj
boten ne krah do ta mbaj

[Altini:]
Pse vizaton ti syte e mi
jo jo s'e di jo nuk e di
kur une nuk jam me ty tani
dhe ato sy nga letra ti fshi...

[Greta:]
Me jep 2 sy te ta shoh bukurin,
digjem ti se di,
s'qenka e lehte jo ta them un ty,
se mi ke mare flalet ti...

[Altini:]
Lere naten dhe ndiq diellin nga pak
si una mos te kesh gjume ne sy,
bohu flutur fluturo me krah,
eja sa prane te kam

[REF. 4x:]
Me prit nje cast se po vi
e te ndez zjarrin ne gji
detin per ty do ta thaj
boten ne krah do ta mbaj

DËRGOI: