TEKSTESHQIP

Ana & Arta Kabashi
T'du Hala
Lyrics

Na dy nuk e patëm
Nuk e patëm na këtë fat
I tregoni na kanë nda
Lot mrena meje, a me i mbajt, a me kajt?
Se na dy s'u prishëm, fati s'na ka dashtë
Na të dy u deshtëm, bota na ka nda
A thu Zoti kohë për neve a ka?

Oh unë e di kur shihem n'sy t'tu kam m'u pa
Ata s'ja dolën na gjith kem m'u dashtë
As prej meje, as prej teje, s'ka ndrru sen hala
Hala hala hala, hala hala hala
Na duhem hala
Hala hala hala, hala hala hala
Na duhem hala

A o dashni nji herë m'ja falë?
A o dashni dy herë m'ja dalë?
A o dashni me dashtë?
T'ish konë gotë kjo, e kisha break
T'ish konë letër, e kisha djegë
Po kjo o zemër aman, o zemër kjo

Oh unë e di kur shihem n'sy t'tu kam m'u pa
Ata s'ja dolën na gjith kem m'u dashtë
As prej meje, as prej teje, s'ka ndrru sen hala
Hala hala hala, hala hala hala
Na duhem hala
Hala hala hala, hala hala hala
Na duhem hala
INFO
Projekti muzikor prezantohet tek audienca e gjerë i realizuar shumë bukur edhe me një videoklip muzikor, për të cilin u bashkëpunua me Smartmotion Films. Ky videoklip u publikua më 16 Mars 2023. Për këtë këngë kanë punuar bashkarisht tekstin Ana Kabashi & Arta Kabashi, ndërsa për orkestrimin dhe për produksionin është përkujdesur BledBeats.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200