TEKSTESHQIP

Andin Randobrava & Avdush Krosa
Pendimi
Lyrics

I
u mendova u pendova
rruges Tende u drejtova
me gjith zemer me gjith shpirt
te lutem Zot me jep pak drit
dhe te falem Ty o Zot
qe ne mua ke meshir do te ngritem do te behem nje rob i Yti i miiiiir

(ref)
me fal Ti mua ke meshir ne mua
jam gjynahqar andaj me fal me fal
ndihm nga Ti un kerkoj vetem Ty te adhuroj
jeten per Ty e flijooooooj

II
u mendova u pendova
rruges tende u drejtova
me gjith zemer me gjith shpirt
te lutem Zot me jep pak drit
dhe te falem Ty o Zot
qe ne mua ke meshir
do te ngritem do te behem
nje robi Yti i miiiiiir

(ref)
me fal Ti mua ke meshir ne mua
jam gjynahqar andaj me fal me fal
ndihm nga Ti un kerkoj vetem Ty te adhuroj
jeten per Ty e flijoj
me fal Ti mua ke meshir ne mua
jam gjynahqar andaj me fal me fal
ndihm nga Ti un kerkoj
vetem Ty te adhuroj jeten per Ty e flijoooooooj

DËRGOI: