TEKSTESHQIP

Andin Randobrava
Seniorita
Lyrics
(Feat. Eli)

Andin Randobrava:
Lej Lej Lejjjj Senjorita Ta Ta Senjiorita Ta Ta Lej Lej Lejjjj Senjorita Ta Ta

Je E Bukur Je Seksita Senjorita Ta Ta
Senjorita Shum E Lyp Un Du
Me Hy Ne Tripa Je Si Zemer Un Ty Tkam Lockita. Se Une Du Du Du
Du Me Shiju Trupin Tend Tend Tend
Kete Nate Me Mu. Se Une Du Du Du
Du Me Shiju Trupin Tend Tend Tend
Kete Nat Me Mu

Ref.:
Zemra Jem Zemra Jem Zemra Jem
Vec Per Ty Un Po E Kendoj Ket
Refren. Zemra Jem Zemra Jem Zemra Jem
Vec Me Ty Po Me Kenaqet Shpirti Jem
. Zemra Jem Zemra Jem Zemra Jem
Vec Per Ty JU Po E Kendoj Ket Refren. Zemra Jem Zemra Jem Zemra Jem Vec Me Ty Po Me Knaqet
Shpirti Jem

ELI:
Hej mamita Hej Cikita Meksitaka
Senjorita Hej Hej Hala po Shijena
Hej Hej Me Mua Po Kqyram Hajde Dhe Hajde Dhe Pak Se Jam Rrit Ma Shum Hajde Dhe Pak Ti Spo Don
Kesh Ti Po Don Nji Si Une Ti Spo Don Nji Tjeter Po Don Vetm Nji Si Une
Hej Latina Sinjorita Cokollada I Eger Si kida Ti Je Bukuri Shum Elegante Je Shum Sfaji MU Duke Sinjorante

Andin Randobrava:
Je E Bukur Je Ti Je Seksita Senjorita
Ta Ta Senjorita Shum E Lyp Un
Du Mei Hy Ne Tripa Je Si Zemer Un Ty Tkam Lockita. Se Une Du Du Du
Du Me Shiju Trupin Tend Tend Tend kete Nate Me Mu. Se Une Du Du Du
Du Me Shiju Trupin Tend Tend Tend kete Nate Me MU

Ref. Andin Randobrava:
Zemra Jem Zemra Jem Zemra Jem
Vec Me Ty Un Per Ty Po E Kendoj Ket Refren. Zemra Jem Zemra Jem Zemra Jem Vec Me Ty Po Me Kenaqet Shpirti Jem.
Zemra Jem Zemra Jem Zemra Jem
Vec Per Ty Un Po E Kendoj Ket
Refren. Zemra Jem Zemra Jem Zemra Jem Vec Me Ty Po Me Kenaqen Shpirti Jem

Zemra Jem Zemra Jem Zemra Jem
Vec Per Ty Un Po E Kendoj Ket

Refren.
Zemra Jem Zemra Jem Zemra Jem Vec Me Ty Po me Kenaqet Shpirti Jem

DËRGOI:
INFO
U mendua edhe për adhuruesit e klipeve, prandaj krijimi muzikor është lansuar në ekranet tona i realizuar mjaft mirë me videoklip muzikor, i cili u përgatit bashkarisht nga D Max Production & Lens Production. Ky videoklip u publikua më 24 Qershor 2021. Muzikën e këngës e kompozoi vetë këngëtari, ndërsa autorë të fjalëve të tekstit janë Eli (Elvis Skeraj) & Andin Randobrava.