TEKSTESHQIP

Anita Bitri
Fat Dhe Jetë
Lyrics

ABRA -- kadabra
Abra -- Kadabra
Abra -- Kadabra
Abra -- Kadabra uah...

Më thuaj letrat vallë kush ti lexon
Kush të tregon i dashur fatin se ç'thotë
Në yje, qiellin cili vallë ta shikon
E cili ty të mbush, me shpresa aq kot

Se kur më mbyllesh në ndonjë kafene
Dhe nuk e di i dashur se unë të pres
Ti dashurinë para syve e ke
Dhe pret ta thotë, ty filxhani i kafesë

Pse kërkon, sonte pse kërkon ta dish
Ç'do të ndodh nesër, fati nuk ta thotë
Nëse ti pret, që nesër të më vish
Eja, eja, ti sot
Eja, eja, ti sot.Abra kadabra
Abra kadabra
Abra kadabra
Abra kadabra uaaa

Më thuaj valll letrat kush t'i lexon
Kush të tregon i dashur fatin se ç'thotë
Në yje qiellin cili vall t'a shikon
E cili ty të mbush me shpresa aq kot

Se kur më mbyllesh në ndonjë kafene
Dhe nuk e di që unë të pres
Ti dashurinë para syve e ke
Dhe pret t'a thotë ty filxhani kafesë

Pse kërkon sonte pse kërkon t'a dish
Ç'do të ndodhë nesër fati nuk t'a thotë
Nëse ti pret që nesër të më vish Eja, eja ti sot

Të gënjejnë letrat të gënjejnë
Më mirë jo jo dashurinë nuk e gjej
Nëse e vërteta të pëlqen
Vetëm un i dashur t'a them

Pse kërkon sonte pse kërkon t'a dish
Ç'do të ndodhë nesër fati nuk t'a thotë
Nëse ti pret që nesër të më vish
Eja eja ti sot

DËRGOI:
INFO
Për këngën ka punuar kompozitori Flamur Shehu, ndërsa për fjalët e këngës është kujdesur Jorgo Papingji.