TEKSTESHQIP

Anjesa
Garipe Jam
Lyrics

Hi! Anjez haha yauuu

I Don`t care about money,
I Don`t care about shcool.

I Yust care to bee funny
to bee free and
to bee cool.
Ref.
I Don`t care about money,
I Don`t care about shcool
I Yust care to bee funny,
to bee free and
to bee cool.

Hej jauu hej jauu Anjezz....
wat`s turn me on turn me on turn me on jauu jeaah
a a hej jauu jeah wat`s term me on term me on jeaah

Té gjithé mé thoné mu,`pse je béré garip`
Se éndérroj dhe jetoj jeetén pa frig.
Pa cigare s`mund durroj,jo as pa muzik.
Politikén se kuptoj,sdua ta dégjoj.

Garipe jam frig jo nuk kam,
shum zérra dégjoj,por nuk i kuptoj
Garipe jam frig jo nuk kam,
shum zérra dégjoj...

Gaaaripe jaaam frig joo nuk kaam,
shuuum zérra dégjoj sdua t`i kuptoj.
Ref 2heré:

I Don`t care about money
I Don`t care about shcool.
I Yust care to bee funny,
to bee free and
to bee cool.

Mé thoni ju lutem! zt.profesor
Si ta shtyj hej hej shkollén me zorr.
Téré ditén maciato,pa njé qik humor.
A mundet politika taa keté né dooré?

Ref 4heré:
Garipe jam frig jo nuk kam,
shum zérra dégjoj, por nuk i kuptoj
Garipe jam frig jo nuk kam,
shum zérra dégjoj...
Garipe jam frig jo nuk kam,
maciato pi,maciato né kafiteri.
Garipe jam frig jo nuk kam,
maciato pi,maciato né kafiteri.

Everybody come on.
I Don`t care about money
I Don`t about shcool
I Yust care to bee funny
to bee free and
to bee cool.

Garipe jam frig jo nuk kam,
shum zérra dégjoj,por nuk i kuptoj
Garipe jam frig jo nuk kam,
maciato pi, maciato né kafiteri
Ha qaaa...

DËRGOI: