TEKSTESHQIP

Anjeza Shahini
Shuhem Dhe Ndizem Me Ty
Lyrics

ohooooooooo ooooo shkooooooooo hoooo taniiiii

Ti nuk me njeh nese sme sheh ben mir kur sje oohoh mengjes i ftoft ti sme ............ shko shko qe sot ëëë ne shtrat me gjen me prek sme ndjen me ty ska kthim te ndar pa fund rrim.ooooooo

Ref:4

shuhem e ndizem me ty le te vdesim et dy mbulov rrotull ne sy shko shko tani,shuhem e ndiezem me ty le te vdesim te dy mblov rrotull ne sy shko shko tani.

ooooo shkooooooo

Ne shtrat me gjen me prek sme ndjen me ty ska kthim te ndar pa fund rrim.oooooooo

Ref:4

shuhem e ndizem me ty.........

shko shko taniiii ooooooo

ref:2
shuhem e ndizem em ty ...........

DËRGOI: