TEKSTESHQIP

Anjeza Shahini
Uje Ne Shkretetire
Lyrics

Verse. 1

Lart në yje
do ta gjej unë rrugën që më sjell tek ti nuk ndalem
larg në ëndërr
do e gjej një ishull që do të jetë për ne të dy
bulza uji ndjek në shkretëtirë
gjurmët tua dielli mi tregon

REFREN:

Lart në yje
Fatet tona në një rrugë të vetme udhëtojnë
Dhe hapat i mbaj
Dhe koha u ndal
E ndjej të kam pranë
Me lotët kristal me buzën në gaz
Më prek ti ngadalë

Verse. 2

S'jeee i vetëm
Se një tjetër shpirt kërkon për ty
pa ndalur
S'jeee i vetëm
dhe një herë po të jetoj do të jem unë prap me ty
Në një det kujtimesh lundërtar
Unëe dhe ti në jetë dy udhëtarë

REFREN:

Lart në yje
Fatet tona në një rrugë të vetme udhëtojnë
Dhe hapat i mbaj
Dhe koha u ndal
E ndjej të kam pranë
Me lotët kristal me buzën në gaz
Më prek ti ngadalë
INFO
Ky krijim muzikor është përcjellë tek ne i ilustruar artistikisht me videoklip muzikor, i cili u publikua më 8 Mars 2014. Për muzikën e këngës ka punuar kompozitori Mario Deda, ndërsa për tekstin është kujdesur Olti Curri.