TEKSTESHQIP

Anton Keraj (Toni)
Gurbetqarit
Lyrics
(Feat. Rifat Berisha)

Ooooo
Tfala juu qoj o, oo nga mergimi, o pa bo gjaa pom z’bardh agimi,
O tuj kujtue o per at voter,
o ku e lash nanen o me gjith moter
O jam merzit o more vlla ooo zemraa ime per ju u thaaaaa
Ooo larg at dheeu tem ne dhe te huj ooo me fol gjuhen e tjeter kujt
Ooo gjithe leter du me jav shkruu o jam merzit po sju kam harru
O fjalt e babes oo i kam nermen guri i ran peshon nat vend

Ooo jam merzit o Moore vlla o zemra ime per ju u thaa
O larg at dheu tem ne dhe te huj o me fol gjuhen e tjeter kujt
Oo tok e hooj o, o tok mizore buka e gurbetit o me shtat korreee ooo jam merzit o more vllaaa o zemra ime per ju u thaa
o larg at dheut tem ne dhe te huj o me fol gjuhen e tjeter kujt
O larg at dheut tem ne dhee te huj me fol gjuhen e tjeter kujt