TEKSTESHQIP

Antre
Profesori
Lyrics

Profesori...profesori...profesori...profesori

Ne klas hyri profesori,
Menjehere regjistrrin nxorri ,
Vajzat 10-te dhe cunat 4-ter,
Profesor pse mban me hater,
Femrat sexy ju i shihni ,
Veshur zhveshur me bikini,
Vetem mua mu nxi jeta,
Perseri per vjesht une mbeta.

I rrezikshem profesori
Ka Dhe Nje Veshtrim Prej Horri
Prapa syzesh prej mijopi
Ka dy si porsi cikllopi
Kur anatomi shpjegon
Trupi se si fuksionon
rreth e rrotull shikon klasen
atje ku ka ngritur rrasen

Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia

Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia

Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia

Profesori Me Vjen Afer
i Hap syte dhe i Ben Kater
vajzat sexy i pelqen
cokollata shpesh me blen

I hutuar eshte ne klase
Kullon djers saher i flas
Shpirt njeriu profesori
Ne matuar prap dhjete ma nxorri

I rrezikshem profesori
Ka dhe nje veshtrim prej horri
Prapa syzesh prej mijopi
Ka dy si porsi cikllopi
Me ... me shpjegon
Trupi se si fuksionon
Rreth e rrotull shikon klasen
Atje ku ka ngritur rrasen

Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia

Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia

DËRGOI:
INFO
Për këngën ka punuar si orkestrues Genti Lako.