TEKSTESHQIP

Anxhela Peristeri & Alfred Meminaj
Vetëm Ty Të Kam
Lyrics

Po te me vishdhe te mos vish
dhe po te shkosh
ne zemren time foleja jote do mbetet bosh

dimri te than si zog pa flet c`ben ne stuhi...

kjo zemra ime ty te pret qe ti te vish.....

vetem ty te kam
vetem ty te kam vetem ty te kam