TEKSTESHQIP

Arbëresha Hajdari & Kastro Zizo
Burre Dhe Grua
Lyrics

K.ZiZo :
Crazy..Crazy

Arberesha:
un se njihja veten oh pa ty
un e doja te verteten oh me ty
un doja nje ndarje te pa qarje
un doja veten time larg nga ty

K. ZiZo:
ti jo me mua zemer mos u lodh
me thua me rri larg dhe me merkon
un tani vetem dhe me larguzon
te drridhem
qe ti zemra ime me pergjon

Arberesha :
sa koh me more huu..
sa shpejt u lodhe ( u lodhe )
mendoje doje
dhe doje ta ndaja mendjen time jo se di ..

K.ZiZo :
ti jo me mue zemer mos u kuxo
un thash 1 her 2 her e tash e 3 fillon
vendose veten ne vendin tim
un te falem
dy shpirte ligji jo nuk gjen shpagim

Arberesha :
ta marrim me ne fund nje mendim ( oh )
ta shohim njeri tjetrin sy bekim
harroje sjelljen burrë dhe grua
u bem ne....

Arberesha :
un se njihja veten oh pa ty
un e doja te verteten oh me ty
un doja nje ndarje te pa qarje
un doja veten time larg nga ty
nga ty
nga ty

Arberesha :
sa koh me more
sa shpejt u lodhe
mendoje doje
dhe doje ta ndaja mendjen time jo se di

K.Zizo & Arberesha ( sbashku )
ta marrim me ne fund nje mendim
ta shohim njeri-tjetrin sy bekim
harroje sjelljen burrë dhe grua
ne te dy u beme ne ...
si 25 vjet merzi ..

DËRGOI: