TEKSTESHQIP

Ardian Trebicka
Trendafile
Lyrics

Trendafile flete gjere
Eja te te puth njehere
Mori vasheza pa meme
Eja vemi nde dhe tene

Trendafile flete gjere
Eja te te puth njehere
Lule je, lule te thone
Lule je per tene zone

Trendafile faqe kuqe
Eja merre nje burbuqe
Eja vere e sillme vere
Eja te te puth njehere

Eja vashezo me mua
Te te puth sa here qe dua
Lule je, lule te thone
Lule je per tene zone