TEKSTESHQIP

Ardit Gjebrea & Inva Mula
Vemi O Svemi
Lyrics

Vemi o svemi ne mes te pyllit o svemi
Atje ku djelli dhe bota nuk na sheh x2
inva:
Vemi o svemi ne mes te pyllit o svemi
Bashk : Atje ku djelli dhe bota nuk na sheh x2
Kori : Vemi o svemi Ne mes te pyllit o svemi
Atje ku djelli dhe bota nuk na sheh
Ardit :
Atje ku zogjte ngrene Folen e Dashurise
inva:
Atje shtepine ta ngrejme edhe ne
Bashk : Atje shtepine ta ngrejme edhe ne
nanananana nana
lalalala lalala
lalalala lalalala lala lala lalala lal alal alala l ala
lalalalala lalala lala lalala lalal lalal lala lal la la lal lal al al la lal lal lal a la la la la la lalala la la lalala

DËRGOI: