TEKSTESHQIP

Armend Regjepagiqi
Rruga E Fundit
Lyrics

Rruga e fundit
Kjo e dielë kjo çia nisi
Desha të të them diçka
Më fikson dashuri e gjatë si kjo
Mos më pyet kah po shkoj
Më dëshirove lumturi
Dhe në fund të kti tuneli vetem dritë

Une ende do t’udhutoj
nuk është kjo rruga ime e fundit
Mengjezet ti shijoj
Sikur të ishim zgjimi fundit

Pata krah flutrova lart
Me shum buzë shijova mjaltë
Po shum sy qe pash aromë
Kot e patem e i lash (2x)

Une ende do udhtoj nuk është kjo rruga ime e fundit

Kjo e diel kjo çja nisi
Desha të të them diçka
Me fikson dashuri e gjatë si kjo
Mos më pyt kah po shkoj
Më dëshirove lumturi
Dhe në fund të kti tuneli vetem dritë

Une ende do tudhuftoj
Nuk është kjo rruga ime e fundit
Mengjezet ti shijoj
Sikur të ishim zgjimi fundit

Pata krah flutrova lart
Me shum buzë shijova mjaltë
Po shum sy qe pash arome
Kot E patem e i lash

Une ende do tudhuftoj
Nuk është kjo rruga ime e fundit
Mengjezet ti shijoj
Sikur të ishim zgjimi fundit

DËRGOI: