TEKSTESHQIP

Artan Jusufi
Money, Money
Lyrics

Money Money Money
shum t'don ky xhani
Money Money Money
shum t'don ky xhani

Kur ke lekun e blen vet byrekun
e blen shtetin dhe kabrijoletin.
Kur ke paren krejt ditet jan te
qeta krejt e dojn se fu eshte
kjo kuleta

REF.:
Money Money Money
shum t'don ky xhani
kur jan xhepat plot
kur do bohet nomi
jetoj un si pasha
e jam kavaler
lekun ta bojm vet
mendjen kurr sta merr
Money Money Money
shum t'don ky xhani
kur jan xhepat plot
kur do bohet nomi
jetoj un si pasha
e jam kavaler
lekun ta bojm vet
mendjen kurr sta merr

Kur ke lekun dihet kush o mbreti
bankomati e ke krejt me veti
kur ti lek don i miri i keqi
te perkulen ngren ne kom edhe
dreqin

REF.:
Money Money Money
shum t'don ky xhani
kur jan xhepat plot
kur do bohet nomi
jetoj un si pasha
e jam kavaler
lekun ta bojm vet
mendjen kurr sta merr
Money Money Money
shum t'don ky xhani
kur jan xhepat plot
kur do bohet nomi
jetoj un si pasha
e jam kavaler
lekun ta bojm vet
mendjen kurr sta merr

hej hej ah ahah ah ho ho ho fo fo jali jali laaaaa naaaaa

REF.:
Money Money Money
shum t'don ky xhani
kur jan xhepat plot
kur do bohet nomi
jetoj un si pasha
e jam kavaler
lekun ta bojm vet
mendjen kurr sta merr
Money Money Money
shum t'don ky xhani
kur jan xhepat plot
kur do bohet nomi
jetoj un si pasha
e jam kavaler
lekun ta bojm vet
mendjen kurr sta merr

DËRGOI:
INFO
Projekti muzikor është finalizuar online i ilustruar me vlera artistike edhe me një videoklip, video produksionin e të cilit e përgatiti Zati Production. Ky videoklip u publikua më 4 Korrik 2021. Muzika e këngës është kompozuar në bashkëpunim nga Artan Jusufi & Latif Bajra, ndërsa për fjalët e këngës u kujdes Ejup Shabani.