TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Nje Aventur E Perjetuar
Lyrics

Në lokalin e një miku me një vajze unë u njoha
se mendova çfarë po bëja se mendova
ish e bukur, ish e ëmbël, ish e pastër e pafaj
menjëherë ju afrova unë asaj

Në lokalin e një miku me një vajzë unë u njoha
se mendova çfarë po bëja se mendova
ish e bukur, ish e ëmbël ish e pastër, e pafaj
menjëherë ju afrova unë asaj

Me të shumë ditë unë kalova
një aventurë përjetova
por u gabova me atë vajzë u gabova
të gjitha fjalët mi besonte
por unë këtë gjë jo se kuptova
e mashtrova unë atë e mashtrova

Me të shumë ditë unë kalova
një aventurë përjetova
por u gabova me atë vajzë u gabova
të gjitha fjalët mi besonte
por unë këtë gjë jo se kuptova
e mashtrova unë atë e mashtrova

Një ditë vjeshte ish atë ditë
kur i thashë, jo, më s'të dua
pa pushuar qante vajza, pa pushuar
porsi gjethet i rridhnin lotët
dhe ngadalë u largua
jam penduar për atë vajzë, jam penduar

Një ditë vjeshte ish atë ditë
kur i thashë, jo, më s'të dua
pa pushuar qante vajza pa pushuar
porsi gjethet i rridhnin lotët
dhe ngadalë u largua
jam penduar për atë vajzë, jam penduar
jam penduar për atë vajzë, jam penduar
jam penduar për atë vajzë, jam penduar

DËRGOI: