TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Gabimi
Lyrics

O mami, mami, mami moj
o mami a ke zemër ti?
pse më le mu të gaboj?
vëllain tim të dashuroj

Në befotrof u rritëm ne
u rritëm ne me shoqërinë
e tillë ishte ajo kohë
kur bënim neve dashuri

Në befotrof u rritëm ne
u rritëm ne me shoqërinë
e tillë ishte ajo kohë
kur bënim neve dashuri

O mami, mami, mami moj
o mami a ke zemër ti?
përse më le mu të gaboj?
vëllain tim të dashuroj

O mami, mami, mami moj
o mami a ke zemër ti?
përse më le mu të gaboj?
vëllain tim të dashuroj

Dhe gjethe binin në trotuar
atje shkëlqejnë lotët e mi
se bëhesh fjala për një djalë
që unë e kisha dashur më parë

Dhe gjethe binin në trotuar
atje shkëlqejnë lotët e mi
se bëhesh fjala për një djalë
që unë e kisha dashur më parë

O mami, mami, mami moj
o mami a ke zemër ti?
përse më le mu të gaboj?
vëllain tim të dashuroj

O mami, mami, mami moj
o mami a ke zemër ti?
përse më le mu të gaboj?
vëllain tim të dashuroj

Nuk e di se çdo të ndodhë?
a do të na falet ky gabim?
ai djalë që unë e doja
ai djalë ish vëllai im

Por nuk e di se çdo të ndodhë?
a do të na falet ky gabim?
ai djalë që unë e doja
ai djalë ish vëllai im

O mami, mami, mami moj
o mami a ke zemër ti?
përse më le mu të gaboj?
vëllain tim të dashuroj

O mami, mami, mami moj
o mami a ke zemër ti?
pse më le mu të gaboj?
vëllain tim të dashuroj
vëllain tim të dashuroj
vëllain tim të dashuroj

DËRGOI: