TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Miranda
Lyrics

Është mirë të kesh edhe një Mirandë
e të shëtisësh me të nëpër verandë
dhe të studiosh bukurinë e natyrës
po dhe Mirandës tiparet e fytyrës
dhe të studiosh bukurinë e natyrës
po dhe Mirandës tiparet e fytyrës


Oh Miranda, Miranda, Miranda
unë të dua, të dua
ti për mua ke lindë për aventurë
Miranda, shpirt të dua

Oh Miranda, Miranda, Miranda
unë të dua, të tdua
ti për mua ke lindë për aventurë
Miranda, shpirt të dua

O ne të dy lindëm një fëmijë
herë e puthja unë herë e puthje ti
mos u mundo ta rritësh ti jetim
o,o Miranda,Miranda shpirti im
mos u mundo ta rritësh ti jetim
o,o Miranda,Miranda shpirti im

Oh Miranda, Miranda, Miranda
unë të dua, të dua
ti për mua ke lindë për aventurë
Miranda, shpirt të dua

Oh Miranda, Miranda, Miranda
unë të dua, të dua
ti për mua ke lindë për aventurë
Miranda, shpirt të dua

O dhe në jetë mund të ketë dhe gabime
mund të kalojmë dhe shumë shqetësime
është mirë për ne të rrimë të bashkuar
o të jetojmë gjithmonë të dashuruar
është mirë për ne të rrimë të bashkuar
o të jetojmë gjithmonë të dashuruar

Oh Miranda, Miranda, Miranda
unë të dua të dua
ti për mua ke lindë për aventurë
Miranda shpirt të dua

Oh Miranda, Miranda, Miranda
unë të dua të dua
ti për mua ke lindë për aventurë
Miranda shpirt të dua
Miranda shpirt të dua
Miranda shpirt të dua

DËRGOI: