TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Dua Nenen
Lyrics

Të gjithë qeshin dhe këndojnë
të gjithë lozin e lodrojnë
ndërsa mua më përzënë
ik më thonë se ti s'ke nënë

Të gjithë qeshin dhe këndojnë
të gjithë lozin e lodrojnë
ndërsa mua më përzënë
ik më thonë se ti s'ke nënë

Dua nënën,dua nënën
dua edhe unë një nënë
nënën time se mbaj mend
nuk e di ku ka zënë vend

Dua nënën,dua nënën
dua edhe unë një nënë
nënën time se mbaj mend
nuk e di ku ka zënë vend

Pa këmbë pa duar o le të isha
sytë e bukur mos ti kisha
dhe pa kënd të kisha qënë
veç të kisha unë një nënë

Pa këmbë pa duar o le të isha
sytë e bukur mos ti kisha
dhe pa kënd të kisha qënë
veç të kisha unë një nënë

Dua nënën,dua nënën
dua edhe unë një nënë
nënën time se mbaj mend
nuk e di ku ka zënë vend

Dua nënën,dua nënën
dua edhe unë një nënë
nënën time se mbaj mend
nuk e di ku ka zënë vend

Dhe tek varri kur ti shkoj
një tufë lule do ti çoj
do ti them ngrihu moj nënë
më shiko se sa jam bërë

Dhe tek varri kur ti shkoj
një tufë lule do ti çoj
do ti them ngrihu moj nënë
më shiko se sa jam bërë

Dua nënën,dua nënën
dua edhe unë një nënë
nënën time se mbaj mend
nuk e di ku ka zënë vend

Dua nënën,dua nënën
dua edhe unë një nënë
nënën time se mbaj mend
nuk e di ku ka zënë vend
nuk e di ku ka zënë vend
se nuk e di ku ka zënë vend

DËRGOI: