TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Luaj Me Ndjenjat E Mija
Lyrics

Me buzët e kuqe si flaka
më flet ti çdo mëngjes
dhe unë i djersitur nga turpi
me sy të përshëndes

Me buzët e kuqe si flaka
më flet ti çdo mëngjes
dhe unë i djersitur nga turpi
me sy të përshëndes

Më afrohesh
dhe s'më lë të të prek
më largohesh
dhe s'më lë të të ndjek

Më afrohesh
dhe s'më lë të të prek
më largohesh
dhe s'më lë të të ndjek

Luan me ndjenjat e mia
mos mendo se unë s'kuptoj
por ç'ti bëj unë zemrës time
që thotë veç të dashuroj

Luan me ndjenjat e mia
por një ditë do të më kuptosh
pse moj vajzë si le ti fjalët?
dhe me mua të jetosh

Më afrohesh
dhe s'më lë të të prek
më largohesh
dhe s'më lë të të ndjek

Më afrohesh
dhe s'më lë të të prek
më largohesh
dhe s'më lë të të ndjek

Me naze më ecën përpara
dhe mua më provokon
te flas si i marrë nga mbrapa
po jo ti nuk më pranon

Me naze më ecën përpara
dhe mua më provokon
të flas si i marrë nga mbrapa
po jo ti nuk më pranon

Më afrohesh
dhe s'më lë të të prek
më largohesh
dhe s'më lë të të ndjek

Më afrohesh
dhe s'më lë të të prek
më largohesh
dhe s'më lë të të ndjek

Luan me ndjenjat e mia
mos mendo se unë s'kuptoj
por ç'ti bëj unë zemrës time
që thotë veç të dashuroj

Luan me ndjenjat e mia
por një ditë do të më kuptosh
pse moj vajzë si lë ti fjalët
dhe me mua të jetosh

Më afrohesh
dhe s'më lë të të prek
më largohesh
dhe s'më lë të të ndjek

Më afrohesh
dhe s'më lë të të prek
më largohesh
dhe s'më lë të të ndjek

DËRGOI:
INFO
Melodinë dhe tekstin e mori përsipër vetë këngëtari.