TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Majlinda
Lyrics

Një kitarë e stonuar
më mbeti si kujtim
veç me të mund ta kujtoj
unë tërë dashurinë

Një kitarë e stonuar
më mbeti si kujtim
veç me të mund ta kujtoj
unë tërë dashurinë

Dikur me të dhe unë këndonja
shumë serenata për të dy
Majlinda moj zemër të thonja
të dua unë vetëm ty

Dikur me të dhe unë këndonja
shumë serenata për të dy
Majlinda moj zemër të thonja
të dua unë vetëm ty

Si një film i pambaruar
mbeti jeta jonë
veç në tingujt e kitarës
ajo shpresë kërkon

Si një film i pambaruar
mbeti jeta jonë
veç në tingujt e kitarës
ajo shpresë kërkon

Dikur me të dhe unë këndonja
shumë serenata për të dy
Majlinda moj zemër të thonja
të dua unë vetëm ty

Dikur me të dhe unë këndonja
shumë serenata për të dy
Majlinda moj zemër të thonja
të dua unë vetëm ty

Në këtë zemer të plagosur
rri i fshehur çdo mendim
ëmbël nisi dashuria
dhe s'më la veç një zhgënjim

Në këtë zemër të plagosur
rri i fshehur çdo mendim
ëmbël nisi dashuria
dhe s'më la veç një zhgënjim

Dikur me të dhe unë këndonja
shumë serenata për të dy
Majlinda moj zemër të thonja
të dua unë vetëm ty

Dikur me të dhe unë këndonja
shumë serenata për të dy
Majlinda moj zemër të thonja
të dua unë vetëm ty

DËRGOI:
INFO
Për komponimin dhe për fjalët e këngës u kujdes vetë artisti.