TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Nje Puthje Borxh Me Ke
Lyrics

te dy strukur ne nje qoshe ne bisedojme
por fjalet kurr smbarojne
une te jap nje puthje fshehtas dhe pse spanon
kjo gje sa me trishton

te dy strukur ne nje qoshe ne bisedojme
por fjalet kurr smbarojne
une te jap nje puthje fshehtas dhe pse spanon
kjo gje sa me trishton

nuk e di pse rri e heshtur
e mbyllur dicka te frikeson
por ngulute ti ne mendje
se jeta pa puthje sekziston

nje puthje borxh me ke

dhe pse kembengulse je

do te pres te ma sjellesh deri von

nje puthje borxh me ke

dhe pse kembengulse je

do te pres te ma sjellesh deri von

puthja e pare ty te tronditi une e kuptoj
fytyra te ndryshoj
tu je skuqur e djersitur si per cudi
nuk di se cfar ndjen ti

puthja e pare ty te tronditi une e kuptoj
fytyra te ndryshoj
tu je skuqur e djersitur si per cudi
nuk di se cfar ndjen ti

nuk e di pse rri e heshtur
e mbyllur dicka te frikeson
por ngulute ti ne mendje
se jeta pa puthje sekziston

nje puthje borxh me ke

dhe pse kembengulse je

do te pres te ma sjellesh deri von x2

nje puthje borxh me ke

dhe pse kembengulse je

do te pres te ma sjellesh deri von x2

DËRGOI: