TEKSTESHQIP

Artan Xhija
O Shiprti Im
Lyrics

Ja dhe pak dhe do të nisem në takim
do të vij dhe do të shoh o shpirti im
do të vij tani të më shohësh ti o shpirti im

Ja dhe pak dhe do të nisem në takim
do të vij dhe do të shoh o shpirti im
do të vij tani të më shohësh ti o shpirti im

Po kalon dhe një minutë më shumë
i ulur pres që ti të vish tek unë
ti vjen nga mbrapa dhe sytë më mbulon
me një puthje mu më qetëson

Po kalon dhe një minutë më shumë
i ulur pres që ti të vish tek unë
ti vjen nga mbrapa dhe sytë më mbulon
me një puthje mu më qetëson

Ulem pranë dhe të shikoj me dashuri
veç shikime e ledhatime pres nga ty
është ai shikim që më çel rininë o shpirti im

Ulem pranë dhe të shikoj me dashuri
veç shikime e ledhatime pres nga ty
është ai shikim që më çel rininë o shpirti im

Je ti ajo që më fale vajzërinë
ti më mësove të njoh dashurinë
ti më ndihmove që unë të jetoj
në rrugë të drejtë jetën ta kaloj

Je ti ajo që më fale vajzërinë
ti më mësove të njoh dashurinë
ti më ndihmove që unë të jetoj
në rrugë të drejtë jetën ta kaloj

Që të dua me gjithë shpirt unë, e kupton
dhe kur ndodhem me ty pranë çdo gjë harron
ty të dua ty, mendoj veç për ty o shpirti im

Që të dua me gjithë shpirt unë, e kupton
dhe kur ndodhem me ty pranë çdo gjë harron
ty të dua ty, mendoj veç për ty o shpirti im

I lumtur jam dhe unë tani me ty
i lumtur jam kur të shoh të bukurin sy
një dëshirë do të kisha unë tani
që ta jetojmë së bashku këtë rini

I lumtur jam dhe unë tani me ty
i lumtur jam kur të shoh të bukurin sy
një dëshirë do të kisha unë tani
që ta jetojmë së bashku këtë rini
një dëshirë do të kisha unë tani
që ta jetojmë së bashku këtë rini
një dëshirë do të kisha unë tani
që ta jetojmë së bashku këtë rini

DËRGOI: