TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Me Degjo
Lyrics

Kur të them unë që të dua s'më beson
e frikësuar e trishtuar më shikon
përqëndro shikimin tënd në sytë e mi
aty brenda do të gjesh ti dashuri

Kur të them unë që të dua s'më beson
e frikësuar e trishtuar më shikon
përqëndro shikimin tënd në sytë e mi
aty brenda do të gjesh ti dashuri

Flake turpin diku tutje mu afro
lëre frikën të humbasë më dëgjo
përqëndro shikimin tënd në sytë e mi
aty brenda do të gjesh ti dashuri

Flake turpin diku tutje mu afro
lëre frikën të humbasë më dëgjo
përqëndro shikimin tënd në sytë e mi
aty brenda do të gjesh ti dashuri

Çfarë të bëj që të më besosh nuk e di
dashurinë mund të ma kuptosh vetëm ti
përqëndro shikimin tënd në sytë e mi
aty brenda do të gjesh ti dashuri

Çfarë të bëj që të më besosh nuk e di
dashurinë mund të ma kuptosh vetëm ti
përqëndro shikimin tënd në sytë e mi
aty brenda do të gjesh ti dashuri

DËRGOI:
INFO
Komponues i muzikës dhe autor i tekstit është vetë artisti.