TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Lutet Zemra Ime
Lyrics

Shumë kujtime më rikthehen
Në mendjen time
Për baabin më të mirë
Lutet zemra ime
Fjalët për ty s'kanë të sosur
Se u dogje si qiri
Të na shihje ne të lumtur
Jetën falje ti

Ishe ti 1 prind i rrall
Sot për ty ne kemi mall
Ti sot ke ndërruar jetë
Ty të qoftë dheu i lehtë (2x)

Lotët më zaptuan shpirtin
Për babain tim
Vlerat që ti na mësove
Jo nuk kanë mbarim
Por sërish nuk jam i sigurt
Unë tek fëmijt e mi
A do t'mundem tu jap shpres
Sa gjysma që më dhe ti

Ishe ti 1 prind i rrall
Sot për ty ne kemi mall
Ti sot ke ndërruar jetë
Ty të qoftë dheu i lehtë (4x)

DËRGOI:
INFO
Autor i melodisë dhe autor i tekstit është vetë këngëtari.