TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Do T'me Kerkosh
Lyrics

Një ditë do të më kërkosh
por s'ke për të gjetë si unë
jo për bukuri
por që të dojë kaq shumë


Një ditë ti do zhgënjehesh
dhe do të vuash shumë
do kërkosh të kthehesh
përsëri tek unë


Por do jetë shumë vonë
unë do kem ndryshu
jo nuk do jem ai
që shumë të kam dashuru

Do të mbetesh e vetme
në një rrugë pa kthim
do mallkosh ti jetën
që humbe dashurinë


Me lotë dhe me lutje
ti do të vish tek unë
atëherë do ta kuptosh
që me të vërtetë më ke humbë


Në atë çast do të provosh
dhimbjen edhe ti
ç'do të thotë kur të braktis
papritur një njeri

Do të të kthehet pas
trishtimi që më dhe
se kur shumë të doja
ti vetëm më le

Jo s'do mund të të fali
kurrë ky shpirti im
se nuk ka ilaç
të shërojë këtë zhgënjim

DËRGOI: